Megint egy őrületes szivatás Jeff Gordontól és a Pepsitől

Megint egy őrületes szivatás Jeff Gordontól és a Pepsitől

2014. február 28. | Akos Moldvan

Tavaly márciusban fénysebességgel terjedt az interneten a Pepsi Max egyik vírusvideója, melyben a teljesen átmaszkírozott Jeff Gordon (híres NASCAR versenyző), olyan próbaútra vitt el egy autókereskedésben kiszemelt vasat, hogy azalatt a 2 perc alatt a kereskedő előtt lepergett az élete, az idegszálai tönkrementek és talán még a gatyájába is jutott valami, aminek nem kellett volna.

jeff-pepsi.png

A videót persze sokan hamisnak kiáltották ki és különböző hírportálokon, sajtócikkekben és videóriportokban vissza is köszöntek az általuk kreált összeesküvés-elméletek a valótlansággal kapcsolatban.

Jeff Gordon és a Pepsi is úgy gondolta, hogy egyféle módon érdemes megmutatni egy "hitetlennek" az ilyen akciók valódiságát, ha őt magát ültetik be a kocsiba Jeff mellé (persze anélkül, hogy tudna róla). Így esett meg, hogy a Jalopnik riportere, Travis Okulski élete leghajmeresztőbb taxizásán ment keresztül, amikor gyanútlanul beült az ismételten átmaszkírozott Jeff Gordon mögé. A taxizás egy egyszerű beszélgetéssel indul, de mikor kiderül, hogy a sofőr 10 év után nemrég szabadult és ráadásul egy rendőr is igazoltatni akarja elkezdődik az eszeveszett száguldozás. (Travis Okulski arca priceless!)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr975836487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása