A LEGromantikusabb Valentin-nap

A LEGromantikusabb Valentin-nap

2014. február 20. | Akos Moldvan

vodafone-valentin.pngFelejthetetlen élménnyel ajándékozott meg a Vodafone Magyarország egy fiatal párt két nappal Valentin-nap előtt az Uránia moziban. A történet a Facebookon kezdődött (akik nem mellesleg tegnap vásárolták meg a WhatsApp nevű üzenetküldő programot potom 19 milliárd dollárért), ahol a rajongók a "Megdönteni Hajnal Tímeát" c. film premier előtti bemutatójára nyerhettek páros belépőket.

A videóban szereplő párocska azonban jól lemaradt a filmről, bár ahogy nézem nem szomorkodtak túlságosan emiatt. A Voda ugyanis - hasonlóan a Bud Light Super Bowl reklámjához - egy olyan élménycsomaggal lepte meg őket, ahol csak sodródik az ember az eseményekkel és halvány fogalma sincs mi jöhet legközelebb. Volt itt autókázás, helikopterezés, útmenti üzenetek és egy romantikus vacsora Budapest egyik legszebb panorámájával, zenével, pezsgővel... egyszóval minden adott volt egy valóban felejthetetlen estéhez. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr915823626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása