Bud light. A tökéletes sör.

Bud light. A tökéletes sör.

2014. február 01. | Akos Moldvan

A Bud Light már megszellőztetett néhány teaser videót a Youtube-on pár hete a Super Bowl-ra készített reklámkampányával kapcsolatban. Az egyikben Schwarzenegger volt tetőtől-talpig sportfelszerelésben, kezében egy ping pong ütővel, a másikban meg egy láma szállt be épp egy liftbe, ami valljuk be, teljes képzavar az átlagember számára. Két nappal a Super Bowl előtt aztán lerántotta a leplet a Bud Light a teljes sztoriról. 

budlight-726.png

A lényeg, hogy a főszereplő srác (aki "elvileg nincs beavatva" és Ian névre hallgat), mindaddig ingyen kapja a sört, amíg belemegy a soron következő mókába, bármi is legyen az. De legyünk őszinték, ki nem lenne benne, ha egy lánnyal való megismerekdés után egy limuzinban találná magát Reggie Watssal és egy csapat csajjal, akik lánybúcsút tartanak épp, majd Minka Kelly öltöztetné fel és Don Cheadle meg beszállna mellé a liftbe egy Lilly nevű lámával, ahova csatlakozna a nemrég megismert lány ikertesója is és ketten elvinnének egy buliba, ahol Arnold Schwarzeneggerrel kellene egy óriási ping pong csatát vívni, hogy aztán egy színpadon állhassunk a One Republic zenekarral"

A reklám már-már hajaz a véghajrában való összegzéskor a Volkswagen "tökéletes" reklámjára, amibe mindent belepakoltak, amire csak ember gondolhat, hogy valóban üssön. Összességében azonban egy dolog biztos: a srácnak azért nem volt rossz estéje!! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr505792799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása