Senki sem tökéletes

Senki sem tökéletes

2013. december 05. | Akos Moldvan

Itt a blogon számomra az egyik legkedvesebb reklámkampányt a Pro Infirmis készítette még 2011-ben, amikor Svájcban egy főtéren egy édes plüssmackó „ingyen öleléssel” próbálta meg szebbé tenni az emberek napját. Aki nem látta feltétlenül nézze meg!

pro-infirmis-2013.png

Ugyancsak a Pro Infirmis gondozásában készült az alábbi reklámkampány és szintén a testi fogyatékkal élők elfogadottságán kíván javítani. Manapság - köszönhetően a magazinoknak, a szépség- és ruhaiparban favorizált és idealizált tökéletességnek – sokszor elfelejtjük, hogy a tökéletesség igazából a való világban nem létezik. Legalábbis úgy nem, ahogy megpróbálják ránk erőszakolni. Hiszen a tökéletesség nem feltétlenül egyenlő a szépséggel… Sokkal több annál. A tökéletesség a valódi értékekben rejlik: a kisugárzás, a jólelkűség, egy-egy kedves mosoly mind-mind plusz egy kirakódarabka a tökéletesség felé.

Az alábbi reklámkampány pontosan ezt szeretné kihangsúlyozni azzal, hogy a tökéletesen festő, karcsú próbababákat egy zürichi üzlet kirakatában olyan emberekről mintázott bábúkra cseréli, akik testi fogyatékkal kénytelenek élni, de ettől még ugyanolyan értékes részei a társadalomnak, mint bárki más. Hiszen a tolerancia hiánya még mindig túl magas sok esetben, de remélhetőleg az ilyen és ehhez hasonló kampányokkal szép lassan teljesen természetes lesz mindenki számára, hogy bár mások vagyunk, mindenkiben van valami különleges, valami tökéletes.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr225676776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása