Egy ölelés többet mond minden szónál

Egy ölelés többet mond minden szónál

2011. október 17. | Akos Moldvan

Imádnivaló, megható és egyszerű kampány a Pro Infirmis-től, Svájcból.

A középpontban egy óriás plüssmackó bőrébe bújt emberrel, aki a járókelőktől kér egy hatalmas ölelést. A kezdeti érdeklődés, csodálkozás rövid időn belül mosolygós, vidám arcokat varázsol a tér közepére és egy kis boldogságot, szeretet hoz a járókelők rohanó világába. (Már, ha Svájcban ilyen létezik).

A kampány igazi lényegét persze csak a rövidfilm legvégén tudatosítják bennünk. Nem fogom lelőni, mindenki nézze meg, töltődjön fel egy kicsit, gondolkodjon el azon, amit látott. Zseniálisan szerethető promóció a Jung von Matt/Limmat kreatív ügynökségtől, a Band of Horses zenekar mesteri aláfestésével!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr983307820

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Idegesít benne, hogy 11 év után is kedveskedni akar 2011.10.17. 22:57:58

27 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, a férjemmel 11 éve vagyunk együtt. nem szeretek vele lenni minden idegesít benne még az is ahogy ennyi évután még mindig kedveskedni akar de még mindig nem tudja hogy mi az amit szeretek semmilyen téren. már éltünk kül...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása