Pörgesd, forgasd a laptopod

Pörgesd, forgasd a laptopod

2013. december 04. | Akos Moldvan

Megirigyelhette az Acer a precízen és pontosan kidolgozott Old Spice reklámok népszerűségét, mert legújabb Aspire R7-es notebookjuknak hasonlóan frappáns és jól megtervezett kisfilmmel igyekeztek ismertséget szerezni. A rövidfilmben feltűnő „origami-notebook” felhasználási területei néhol már túlmutatnak a tényleges élethelyzeteken (egyszóval enyhe parasztvakítást érzek sok helyen), de meg kell hagyni, hogy ezt a parasztvakítást legalább jól csinálják.

acer-aspire-r7.png

Pörgős alkotás, jópofa, új felfogással megtervezett kütyüvel (nyilván hasonlókat már láttunk), mely a Windows 8 metro felületéhez kényelmes érintőkijelzős használatot, a klasszikus desktop módhoz pedig a jól megszokott billentyűzet és trackpad kombót ajánlja.

Én mondjuk pont nem szoktam hajtogatni ennyit a laptopomat, úgyhogy venni nem fogok, de a rövidfilmjük határozottan tetszik.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr115674997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása