Kutya egy világ ez!

Kutya egy világ ez!

2013. július 25. | Akos Moldvan

Macskaként az élet meglehetősen unalmas. Mindennap ugyanaz a történés, azaz pont, hogy "nem történés". Egyszerű hétköznapok, fekvés és semmittevés. Egy macska büszkeségből ráfogja, hogy ez így jó neki, de az O2 mobilszolgáltató és a VCCP reklámügynökség kicsit utánajárt a dolgoknak.

be-more-dog.png

Főszereplőnk beavat minket eddigi életébe, a zárkózott, rideg, közömbös macskalétbe, amiből szerencsére ő egy napon ki tudott törni. Az isteni sugallat elért hozzá: "Légy egy kicsit jobban kutya!". Hisz a kutyaélet annyira vicces és vidám, annyi mindent lehet csinálni. Ott van például a farokkergetés, az újság széttépés vagy az ásás, nem beszélve az autók üldözéséről vagy a botokról, amiket vissza lehet hozni... mind-mind elképesztő dolgok.

A történetnek azonban itt még nincs vége, a rövidfilm csak egy része annak a nagy hirdetési kampánynak, amelyet az O2 elindított. Annyiban hasonlít nagy kedvencemre, Aleksandr Orlovra, hogy ugyanúgy egy egész weboldalt, játékot és erős social media integrációt vetettek be a siker érdekében, mint az orosz rókamangusztánál. Hogy valóban sikeres lesz-e, az majd kiderül, mindenesetre akit érdekel a dolog mindent megtudhat a http://bemoredog.com oldalon.

Rövid és zseni:

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr45425484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása