Pokolian erős az új Lay's STRONG (x)

Pokolian erős az új Lay's STRONG (x)

2013. július 08. | Akos Moldvan

Aki kedveli a Discovery Channel "Time Warp - Amikor megáll az idő" c. műsorát, annak a Lay's legújabb kampánya is be fog jönni.

lola.png

A Time Warp-ban alkalmazott "super slow-motion" technikával sikerült ugyanis lencsevégre kapniuk Lolát és Brasch Bencét nem olyan rég. Az apropó pedig egy különleges nassolás, az új, pokolian erős ízű Lay’s STRONG kóstolója volt. A szuperlassításoknak köszönhetően az első reakciókat egészen komoly részletességgel tudja lekövetni a néző, a „motorcsónakozás” effekt (van erre rendes kifejezés?) baromi viccesen fest ilyen szintű lassításnál. Végül azonban csak mosolyra fakadnak mindketten és valószínű, hogy az egyedi íz - az első sokk után - örömkönnyeket csal majd a fogyasztók arcára is.

A „Lay's Strong típusú találkozások” felvételeiből már most található pár ütős darab a Lay’s Hungary Youtube csatornáján, de igazán komoly alkotások valószínűleg a mezei felhasználók által feltöltött képekből születnek majd. Ti kóstoltátok már? Hogy ment?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr675386169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása