Okostelefonok harca - 480. fejezet

Okostelefonok harca - 480. fejezet

2013. május 07. | Akos Moldvan

Nem is olyan régen volt szó a Nokia és a Microsoft közös akciójáról, ahol a Samsung és az Apple folyamatos civódásába kívántak belerondítani egy reklámfilmmel. Pukkant egyet a dolog ugyan, de a nagyok nem igazán foglalkoznak a Lumia szériával és a Windows Phone-nal továbbra sem. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Samsung az összes "király" funkció mellett még egyetlen dolgot érzett kötelességének beletenni a legújabb rövidfilmjébe, nevezetesen azt, hogy az iPhone mennyire hadilábon áll az általa említett feature-ökkel.

samsung-s4.png

A helyszín egy diplomaosztó után tartott medencés kerti party, ahol a Galaxy S4 különleges tulajdonságaiból kapunk egy kis ízelítőt, például azt, hogy anélkül léphetünk kapcsolatba valakivel, hogy hozzáérnénk a telefonhoz vagy, hogy az 1×1-nél is könnyebben oszthatunk meg képeket másokkal (kivéve persze, ha az illető Apple tulajdonos). :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr275285960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása