Rapid randi a szó szoros értelmében

Rapid randi a szó szoros értelmében

2013. április 30. | Akos Moldvan

A Randiguru c. film alapján a rapid randi igazán mulatságos és hatékony formája lehet a társkeresésnek. Nincs sok idő megismerni a másikat, de annyira pont elég, hogy eldöntsük szimpatikus-e a szemben ülő számunkra vagy sem.

clio-rs.png

Belgiumban a Renaultnál eggyel nagyobb fokozatba kapcsoltak és összekötötték a kellemest a hasznossal. (Bár a férfiak arcát elnézve a "kellemes" lehet csak a főszereplő számára volt az). Caroline egy szingli, 32 éves bájos hölgy, aki nem mellesleg szereti a jó autókat és a száguldást. Innen jött az ötlet, hogy ha már rapid randi, akkor legyen valóban gyors a dolog. A delikvenseknek egy köre volt arra, hogy elbeszélgessenek a Carolinenal egy esetleges közös élet reményében, de legtöbben inkább csak két dologra koncentráltak: az egyik a "fék-fék-fék-kanyar-kanyar" kombó ismételgetése volt, a másik pedig a kapaszkodók megtalálása az új Renault Clio RS-ben.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr655253773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása