A Mercedes óriásplakáton szívatja a BMW-t

A Mercedes óriásplakáton szívatja a BMW-t

2013. február 24. | Akos Moldvan

Eddig csak külföldi példákon keresztül láthattuk milyen is egy egészséges konkurenciaharc két autómárka között, most viszont - ha több nem is, de - az első lépés kétségtelenül megtörtént hazánkban is. (Igaz nem a klasszikus módon, de erről később.) :)

A blogon többször volt már téma, ahogy különböző autómárkák egymás orrára koppintottak egy Youtube videóval vagy éppenséggel egy óriásplakáttal. Hiszen mi baj van azzal, ha kulturált és humoros konkurenciaharc alakul ki két márka között? Semmi...sőt... Kicsit fel is pezsdíti az állóvizet a beszürkült hirdetések tengerében... így akár mind a két márka profitálhat belőle.

Ezeket a csatákat irigykedve néztük eddig, de most a Mercedes ügyesen lecsapta a BMW által feldobott labdát az egyik óriásplakáton végre idehaza is. Illetve, csak lecsaphatta volna... kicsiny országunkban ugyanis még mindig ritka az ilyen fajta csipkelődő reklámharc sajnos. A lenti kép is csak egy leleményes Photoshop módosítás miatt jöhetett létre, pedig milyen jó lett volna élőben is látni ilyet! Követendő példának azért jó lesz. :)

mercedes-bmw.pngBMW: "A BMW X3 télen is megállíthatatlan."
Mercedes: "Télen is biztonságosan megállítható!"

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr525101344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása