David Beckham egy szál fehérneműben

David Beckham egy szál fehérneműben

2013. február 08. | Akos Moldvan

Valószínűleg a hölgyeknek fogom könnyebbé tenni a pénteket az alábbi reklámmal, de a sok "szexi nős" rövidfilm után néha megérdemlik ők is. :)

beckham.png

Nagy valószínűséggel már attól megugrana a David Beckham nevével fémjelzett fehérneműk eladási mutatója, ha az angol focista egy szimpla fehér fal előtt állna félmeztelenül, csurom vizesen. A H&M marketingesei azonban nem elégedtek meg ennyivel. Hype-ot akartak és sikoltozást, ezért felkérték Guy Ritchiet, hogy találjon ki valami körítést az alap koncepció mellé.

Így történt hát, hogy David köntösét odacsukja az autó, a kutya meg jófej és kizárja, így aztán kénytelen keresztülfutni egész Beverly Hills-en - félmeztelenül és csurom vizesen persze -, hogy aztán végül... na de ez már nem is lényeges.

Arról sajnos nem szól a hír, hogy azért igazítja-e meg kétszer is a gatyát a reklám ideje alatt, mert esetleg kényelmetlen.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr155068905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása