Krém vagy keksz?

Krém vagy keksz?

2013. február 05. | Akos Moldvan

Hazai idő szerint hétfő hajnalban lezajlott a legnagyobb és legnépszerűbb amerikai sportesemény, a Super Bowl. Volt itt minden, a tesvérháborútól elkezdve Beyonce-n vagy éppen a minden idők legdrágább reklámspotján át a fél órás áramszünetig. Az áramkimaradásra egyébként az Oreo keksz zseniálisan lecsapott szinte azonnal Twitteren, de mivel alapból ezzel nem számoltak így készítettek egy szórakoztató rövidfilmet is az eseményre.

cream-or-cookie.png

Hiszen nem csak a meccsen feszült egymásnak két szurkolótábor a 49ers és a Baltimore mezeibe bújva. Egy sima hétköznapon is rengeteg szituáció adódhat, ahol összetűzésbe keveredhetünk valami miatt. Lehet ez a helyszín egy könyvtár és lehet ez a valami egy Oreo keksz. Hiszen ha döntenünk kell, hogy a krém vagy a keksz finomabb-e, akkor nincs mese... harcolnunk kell az igazunkért, még ha egy könyvtárban ezt viszonylag csendesen kell tennünk, akkor is.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr895063474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása