Le akarsz szokni a cigarettáról?

Le akarsz szokni a cigarettáról?

2013. január 04. | Akos Moldvan

Smokefree.png Ismét új évbe léptünk és csak remélhetjük, hogy jobb lesz (vagy ha úgy jobban tetszik akkor nem lesz rosszabb), mint az előző. Egy dolog azonban szinte biztos, hogy már most megegyezik a tavalyi esztendővel, nevezetesen az, hogy szilveszterkor emberek milliói tettek különböző fogadalmakat, hogy változtassanak eddigi életvitelükön. Vannak akik a súlyukból szeretnének leadni, vannak akik megfogadták, hogy többet fognak foglalkozni magukkal és szeretteikkel és biztos, hogy rengetegen vannak azok is, akik megpróbálják letenni a cigarettát végleg.

Nekik segít készült az alábbi rövidfilm, mely a dohánytermékekről leszoktató reklámoktól megszokottan a sokkolás eszközével próbálja jobb belátásra bírni az embert. A Nemzeti Egészségügyi Szolgálat Nagy-Britanniában ezzel az igazán undorító reklámfilmmel próbálja elmagyarázni a nézőnek, hogy milyen mutációk mennek végbe az ember testében a dohányzás miatt. Egy dologban persze igazuk van. Ha a füstölés közben valóban ennyire sokkoló módon látni lehetne a változásokat, sokkal több ember lenne képes végleg otthagyni a cigisdobozt a (nemzeti dohány)boltok polcain.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr514997265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása