A leggyorsabb karácsonyi dal

A leggyorsabb karácsonyi dal

2012. december 20. | Akos Moldvan

Megirigyelhette a OK GO-s srácok sikerét a zenélő autóval a zürichi Draftfcb reklámügynökség, amikor elkészítette a BMW-nek, az alábbi, ünnepi hangulatú videót. Meg amúgyis, kitalálni minden évben újabb és újabb kreatív ötletet a karácsonnyal és az ünnepekkel kapcsolatban nem könnyű, de szerencsére azért mindig előbukkan pár aranyos, megható vagy épp vicces karácsonyi reklámfilm, mint például a mai.

bmw_fastest_song.png

A Zurich Acapella Group négy tagját a Jingle Bells eléneklésére kérték fel, ami valljuk be egy rutinos csapatnak könnyebb, mint végiglapozni egy Kiszel Tünde naptárat. Igen ám, de ha mindez egy 320 lóerős gyárilag a legerősebb 1-es BMW-ben történik, miközben a volánnál Martin Tomczyk DTM versenyző ül, azért az ad némi nehezítést a dolognak. És ahogy hallani fogjuk, főleg a nagyobb kanyarokban csúsznak el egy-egy fél hanggal (vagy többel) a lelkes vállalkozók.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr274974255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása