Félresikerült szabadesés

Félresikerült szabadesés

2012. november 27. | Akos Moldvan

central_beheer.jpg A Centraal Beheer Achmea egy jól ismert biztosítótársaság Hollandiában, mely rengeteg rövidfilmmel rukkolt már elő az évek során. A reklámokban megannyi hétköznapi szituáció elevenedik fel, egyetlen közös pontjuk a humor. Elég csak az akupunktúrás alkotásukra gondolni, ahol nem várt események nehezítették meg főhősünk életét, mosolyt csalva ezzel a néző arcára:

Ugyanezen filózófia mentén készítette el valaki az alábbi - nem hivatalos - rövidfilmet a biztosítónak, főszerepben Felix Baumgartnerrel, aki nemrégiben a sztratoszféra határáról hajtott végre szabadesést. A recept megegyezik a szokásos Centraal Beheer reklámokkal, rövid előtörténet után, remekbe szabott, humoros csattanó.

Na de mi történhet, ami miatt szüksége lehet Felixnek a Centraal biztosítóra?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr84927636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása