International Suit Up Day 2012 - Hungary

International Suit Up Day 2012 - Hungary

2012. szeptember 27. | Akos Moldvan

Tavaly sikerült egész jó kis hype-ot csinálni az "International Suit Up Day"-re keresztelt rendezvényből, mely a távoli Amerikából indult el köszönhetően egy Barney Stinson nevű karakternek és a How I Met Your Mother (itthon: Így jártam anyátokkal) c. sorozatnak, amiben az öltönyös macsót alakítja.

A 2011-es Facebook esemény oldalára beküldött képekből remek kis album kerekedett, cél, hogy idén ezt felülmúljuk, bár szombat lévén nem lesz könnyű feladat.

A dátum azonban fix, így hétvége ide vagy oda, 2012. október 13-án a Barney előtti tisztelgésként ismételten öltönyt húzunk! (De legalábbis egy nyakkendőt mindenképpen) :)

Legyen egy nap, amikor elegáns oldalunkat ismeri meg a világ! SUIT UP HUNGARY!

Kattintsatok a képre, csatlakozzatok a Facebook eseményhez és hívjátok meg a barátokat is! Aznap pedig töltsétek fel az oldalra a képet magatokról! Nézzük hányan húzunk "elegánsat"! :)

suit_up_plakat_2012.png

INTERNATIONAL SUIT UP DAY 2011 - HUNGARY

Néhány kedvcsináló videó Barney-ról:


tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr24805565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása