Szuperemberek

Szuperemberek

2012. július 30. | Akos Moldvan

2012. július 27-én megkezdődtek a XXX. Nyári Olimpiai Játékok Londonban. Azóta éjjel-nappal kapjuk a híreket onnan, a TV-ben, a rádióban, az újságokban és az interneten is ez most a sláger. Ráadásul hazánk fiai máris 3 éremmel örvendeztettek meg minket szűk két nap alatt. Reménykedjünk benne, hogy ez még csak a kezdet és jó pár medál landol még magyar sportolók nyakában.

A világ legnézettebb sporteseményét jó apropónak gondolta a Channel 4 kereskedelmi TV csatorna is ahhoz, hogy egy jó cél szolgálva bemutassa azokat a sportolókat is, akik legalább ugyanennyi erőfeszítéssel készülnek életük legnagyobb eseményére mégsem kapnak elég figyelmet a nagyvilágtól. Az augusztus 12-éig tartó Nyári Olimpiát követően a Channel 4 közvetíti ugyanis hivatalosan a XIV. Nyári Paralimpiai Játékokat 2012. augusztus 29. és 2012. szeptember 9. között szintén Londonból. Emiatt is és remélhetőleg sokkal emberibb indokok miatt is készülhetett el az alábbi rövidfilm.

superhumans.png

Egy mély gondolatokkal megfűszerezett produkció, mely bemutatja a reflektorfényben kevésbé pompázó sporteseményt a maga valójában, a paralimpikonok irigylésreméltó akaratát és képességeit. Megismerteti a nézővel ezeknek a "szuperembereknek" azt az emberfeletti teljesítményét, amit egy-egy világversenyen megmutatnak és véghezvisznek. Reméljük, hogy idén legalább annyi szurkoló és szimpatizáns szorít majd értük is, mint amennyi ember izgul  "egészséges" sporttársaikért mostanában.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr994685921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása