Hot Wheels Világrekord

Hot Wheels Világrekord

2012. július 06. | Akos Moldvan

hot_wheels.jpg Kisgyerekként a lányoknál gyakran előkerült a fiókból a Barbie baba, fiúknál a Matchbox vagy valamilyen autókhoz kötődő játék, az igazán menő dolog viszont a különböző pályák megépítése és az azokon megtartott extrém versenyek lebonyolítása volt. Milyen gyors? hányat szaltózik? Ezek a kérdések foglalkoztattak mindenkit, nem pedig az, hogy hány literes a csomagtartója vagy mennyit fogyaszt százon.

Szerencsére a Hot Wheels-nél még mindig felnőtt gyerekek dolgoznak, akiknek az Egyesült Államokban tartott X-Games a lehető legjobb játszótér, hogy ne csak magukat, de másokat is boldogítsanak őrültségeikkel.

Úgy gondolták, hogy a Los Angelesben éveről évre megrendezett extrém sport gálán életre keltik a Hot Wheels által hírhedté vált dupla karikás versenypályát. A Tanner Foust és Greg Tracy által vezetett masinák egy óriás, narancssárga pályán tolták le az elképesztő mutatványt. Kivülről egész könnyűnek tűnik, de lehet azért a kisautókkal való ugratás és e között akad némi különbség.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr234632415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása