Háromszázzal a sivatagban

Háromszázzal a sivatagban

2012. július 02. | Akos Moldvan

bmw_bullet.jpg Futótűzként terjed a BMW legújabb sportszedánjának, az M5-ösnek a reklámfilmje, melyben a gyárilag igencsak felpiszkált motorral rendelkező négykerekű szédítő teljesítménye kerül górcső alá. Persze sok csodálkoznivaló nincs ezen, hiszen baromi igényesen összerakott produkcióról van szó, nem beszélve a főszereplőről, mely a bajor autógyár egyik legkomolyabb zászlóshajója.

A rövidfilmet úgynevezett "Super Slow-Motion" technikával vették fel, melyet végig nézve még a Discovery Channelen látható Time Warp - Amikor megáll az idő c. műsoron szocializálódott emberek is könnyen sokkos állapotba kerülhetnek.

A tökéletes helyszínválasztás a torontoi Cundari reklámügynökséget dicséri. A Utah állambeli Bonneville Salt Flats Speedwayen "lövik ki" az instant óriás puskacsőből a jelenlegi leggyorsabb szedánt a világon, ami az egyik leghíresebb helyszín az autókülönlegességekre fogékony rajongók számára. A zeneválasztás szintén nem sikerült rosszul. A Beethoven által komponált Piano Concerto No.5 tökéletes egységet alkot a művészi szintre emelt autós produkcióval, a pörgős motorhanggal és a csikorgó gumikkal.
Aki nem hiszi...

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr624624809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása