ZsebMetro

ZsebMetro

2012. május 14. | Akos Moldvan

 

A Metro újság (mely nálunk Metropol néven fut mióta a Legfelsőbb Bíróság jogerős döntést hozott az azonos nevű nagykereskedelmi lánc tulajdonosa által indított perben a névhasználatról) Kanadában az új, okostelefonokra optimalizált applikációjának próbált a hagyományostól kicsit eltérő kampánnyal előrukkolni. A Rethink reklámügynökség segítségével a városban kihelyezett újságos standok mellé odacsempészték annak miniatűr (zseb) változatát is, melyet ha lenyitott az ember, akkor egy QR kódot talált benne. Ezt bescannelve azonnal az újság letölthető változatához irányították az illetőt.

Kreatív ötlet, kicsit emlékeztet minket a Mini egyik kampányára, bár valószínűleg a derékfájósokat sem azzal, sem ezzel a hirdetéssel nem sikerül a vásárlók között tudni.

metropocket.jpg

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr54507172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása