Sör alkoholistáknak

Sör alkoholistáknak

2012. május 04. | Akos Moldvan

bavaria_sheen.jpg

A Bavaria sörmárka szereti, ha a reklámjaiban feltűnik egy-egy híres arc is. A sokak által irigyelt Playboy király, Hugh Hefner nyitotta a sort a gyönyörű, ám olykor-olykor meglehetősen fárasztó nyuszilányokkal és az erre gyógyírt hozó rejtett gombbal a Playboy villában.

Igen ám, de hogyan lehetne az új alkoholmentes Bavariat ugyanezen a filozófia mentén, híres embereket összehalászva stílusosan reklámozni? Nos... az amsterdami Selmore reklámügynökségnek mindenre van ötlete, így összeszedték Hollywood leghírhedtebb iszákosait, hogy csavar és poén is legyen az új rövidfilmekben, ha már az alkoholt kénytelenek kihagyni belőle.

Mickey Rourke nyitja a sort, aki egy szállodában vedeli végig az éjszakát. Szó se róla jól bírja a piát, köszönhetően az ízre ugyanolyan Bavaria 0,0%-nak, amiről persze a csaposon kívül nem sok embernek van fogalma.

Ennél eggyel viccesebbre sikerült a Két pasi és egy kicsi c. sorozatból kihajított Charlie Sheen reklámfilmje, melyben épp elhagyja a rehabot és megpróbál jobb útra térni, amikor a hazaúton előjönnek a halucinációi. Mindenki alkoholizál, legyen az terhes nő, taxis, fitness guru vagy rendőr. Az otthonában rendezett "Welcome home" party csak hab a tortán, de szerencsére hamar tisztázódik a helyzet: az elvonó után is van élet az új Bavaria sörnek köszönhetően.

Sokan tartják, hogy az alkoholmentes sör első lépés a guminő felé... ezt mindenki döntse el maga, de egy biztos, a Bavaria reklámfilmjei kellően humorosak és színesek ahhoz, hogy népszerűvé tegyenek egy alkoholmentes sört.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr894487746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása