A tökéletes vegyi fegyver

A tökéletes vegyi fegyver

2012. április 11. | Akos Moldvan

tictac_flashmob.jpg

Mi kell ahhoz, hogy a szájszagunktól 50 ember összeessen egy téren? Egy fokhagymás lángos, reszelt pálpusztai sajttal megszórva talán elegendő lenne, de sokkal egyszerűbb egy TicTac flashmobba csöppenve kivitelezni a produkciót. A párizsi Ogilvy & Mather reklámügynökség volt az ötletgazda ebben a kedves kis promócióban, ahol az áldozatok segítségnyújtás közben, akaratukon kívül végeznek 50 lelkes statisztával. Az arckifejezésekből ítélve a rossz szájszag, ami utoljára eszébe jut főhőseinknek, inkább a tömeges mérgezés, atomtámadás és a gondolattal való elkábítás Bermuda-háromszögében próbálnak magukhoz térni.

A kivetítőn persze végignézheti minden delikvens, hogy milyen gyorsan terjed a szag a városban és hogy végzi ki percek alatt a tér közelében lévő utcákban a többi járókelőt is. Kivétel ez alól az úriember, aki  33. másodpercnél az 5000 méteres síkfutás világrekordját megszégyenítve hagyja maga mögött a tetthelyet.

Az egyik legviccesebb flashmob, amit az utóbbi időkben láttunk, elrugaszkodott a már oly szokványos táncolástól és énekléstől, valami újat mutatva vitt színt az emberek szürke hétköznapjaiba. Egy ilyen után még a legszigorúbb diéta is enged két kalóriát a TicTac-nak.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr124382336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása