Stílusos stadion avató

Stílusos stadion avató

2012. február 27. | Akos Moldvan

carlsberg.jpg

Sok futballcsapathoz hasonlóan, a koppenhágai székhelyű FC Köbenhavn labdarúgóinak is egy sör márka az egyik főszponzora. A támogatásért kapott reklámfelületek persze nem csak a futballmezre, de a stadionon belül lévő tribünökre is kiterjednek. Emiatt gondolták talán azt a Carlsbergnél, hogy a C szektor keresztelőjét stílusosabb lenne egy óriás sörös üveggel felavatni, mint egy pezsgősüveggel.

A rendhagyó szertartás előkészületeit és magát a nagy eseményt, az alábbi videó mutatja meg. Bár érdekes kérdés lehet, hogy egy ilyen volumenű dolog miért üres stadionban történik... Szóval vagy egy nagyon ügyesen kivitelezett fake videóról van szó vagy egy kolosszális méretű sörösüveg összetöréséről, amit élőben csak maguk az alkotók élvezhettek. Egyik sem az igazi, de azért a videó terjed így is, úgy is...

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr144212645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása