Nem minden Hummer, ami fénylik

Nem minden Hummer, ami fénylik

2012. február 15. | Akos Moldvan

Nincs ember ma Magyarországon, aki ne hallotta volna a két vállalkozó szellemű vállalkozó igaz történetét az ocsmány minőségű magyar jégről és az emiatt porul járt szlovák és P rendszámos Hummerekről. A történet már alapból viccesen indult a hírportálokon megjelenő képekkel, erre tett rá egy lapáttal a lehető legbénább kamu már-már hihetetlennek tűnő sztori, amit az urak a történet mögé pattintottak.

Aztán szép lassan elindult a hülyeség a weboldalakon, Facebookon, Twitteren és mindenféle médiumon ahol csak lehet... Annyi vicces helyzetben lévő Hummeres kép látott napvilágot pár nap alatt, hogy az ember Facebook hírfalán szinte nem volt más... Ezert is volt fura, amikor egy terepjáró és a vizenjárás összefonódásából egyik nap nem a legújabb magyar mémet, hanem a Volkswagen print hirdetését fedeztük fel.

Valószínű, hogy az ausztrál The Gang reklámügynökség nem a Hummeres móka népszerűségét akarta kihasználni a Tiguan legújabb reklámjával, mindenesetre elég viccesen jött ki még így is, hogy nincs se jég, se beszakadt autó a hirdetésen.

Ügyesen kitalált reklámplakát, bár a leállósáv és egyéb alternatív útvonalak használata nem feltétlenül a Volkswagen márkájú terepjárók szokása. Talán ezért is tűnhet úgy, hogy egy kicsit magyarázkodnak a hirdetés szlogenjében, de ennyi belefér...

volkswagen_tiguan_585.jpg

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr394106067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása