Gyors?

Gyors?

2012. február 03. | Akos Moldvan

volkswagen_jetta_safe.jpg

Sebesség. Sok férfi szenvedélye már gyerekkora óta. Legyen szó kerékpárról, robogóról vagy az első autóról... Szeretnénk tudni, hogy ha odalépünk neki, akkor képes-e egy kis adrenalit vinni az életünkbe.

A Volkswagen legújabb reklámjában a Jetta 2012-es modelljét reklámozza, főszereplőnk története a 70-es évekre nyúlik vissza, mikor első kerékpárját vásárolja kisgyerekként.

- Gyors?
- Naná... 10 sebességes...

Az évek múlásával a szinte kötelezőnek mondható állomások jönnek, kismotor, az első autó, ahol újra és újra előkerül a legfontosabb kérdés, hogy száguldásra született-e a kiszemelt áldozat.

Eljön azonban az idő, amikor az új Jetta is a csatatérre léphet, igaz ő egy másik versenyszámban fogja learatni a babérokat, de a férfiak életében ez a versenyszám is egy "megszokott állomás", így egész nagy eséllyel indul az aranyéremért a Volkswagen új üdvöskéje.

....De azért gyors is, ugye?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr864055341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása