Mire jó 33.000 táblaszög

Mire jó 33.000 táblaszög

2012. január 17. | Akos Moldvan

 

A reklám- és kreatív ügynökségek életében előfordulnak elmeroggyant ötletek, amiktől aztán kreativitásuk vagy kivitelezésük módja miatt tátva marad az ember szája. Az alábbi projekt épp a határon mozog, de annyi biztos, hogy biztató képet ad arról, hogy az Ogilvy & Mather chicagoi irodájában nem feltétlenül unalmas emberek dolgoznak a projekteken.

Saját maguk szórakoztatására, az iroda díszítésére és természetesen az alapító, David Ogilvy tiszteletére készítettek egy portré képet a falra, szerény 33.000 db táblaszögből vagy ha úgy tetszik térképtűből. Az irodákban oly közkedvelt parafatábla kiegészítőből megalkotott képet a cég art directora Brian Thibodeau és szövegírója Bill Wanek álmodta meg. Az ikonikus kép kizárólag piros, sárga, kék, fekete és fehér táblaszögekből áll és a szép benne, hogy a megalkotásában az iroda összes dolgozója kivette a részét.

Az Ogilvy kezei közül kikerült munkákból már sok szépet láthattunk a blogon is, de egy biztos, ha épp a saját szórakoztatásukon van a hangsúly, akkor sem hazudtolják meg magukat. Íme a "hogyan készült?" videó:

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr693569349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása