Barát és ellenség egyszerre

Barát és ellenség egyszerre

2012. január 12. | Akos Moldvan

 

Sokunknak összefut a nyál a szájában egy jó fokhagymás lángos hallatán, de ezzel együtt egyből eszünkbe jut egyetlen hibája is... utána jó ideig kerülnünk kell a "szorosabb együttműködést" az emberekkel, ha nem akarjuk őket fokhagyma felhőbe burkolni.

Az alábbi holladiai print hirdetésben is egy ilyen baleset történt, bár valószínűsítem, hogy a lángos, mint lehetséges ötletadó szóba sem került az N=5 reklámügynökség szakembereinek megbeszélései során.

Ahogyan az látható a Heinz extra erős fokhagyma szószt bizony messzire elkerülik az apróhirdetések, így az újság közepén egészen egyedi kiemeléssel kap helyet, hogy saját magát reklámozza! Remek ötlet, mely tisztában van a termék sajátosságaival és egészen kreatív módon használja fel azt.

Hasonlít egy régi Oral-B print hirdetésre, ahol a rossz szájszag miatt maradt ki az átlagosnál több hely egy telefonkönyvben. :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr593538817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása