Absolut letisztult plakát

Absolut letisztult plakát

2012. január 10. | Akos Moldvan

 

Rengeteg kreatív alkotást mutattunk már be a blogon az Absolut Vodka Absolut Blank kampányából. A művészettel szoros együttműködést ápoló reklámkampány újabb epizódjához érkezett. Ezúttal egy német művész, Simon Schubert készített plakátot, kizárólag papír felhasználásával egy párizsi buszmegállóba.

Na jó, ez így leírva nem tűnik egyelőre túl nagy ördöngösségnek, de ha megnézzük, hogy valójában hogyan is készült el a plakát máris megértjük, miért került fel a blogra. A fény-árnyék játékokra és a papírhajtogatásra alapozott remekművet a párizsi TBWA/Being reklámügynökség eszelte ki. Letisztultságot és művészi ihletettséget sugároz, ami valószínűleg az Absolut Vodka fogyasztóiról és magáról a buszmegállóról nem mondható el minden esetben. :)

Az alábbi videóban megtekinthetjük a plakát elkészülését az előző évek alkotásaival együtt, hiszen az Absolut minden évben felkér művészeket arra, hogy formálják meg a márka világát saját eszközeikkel.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr813533186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása