Őrült ötletek Google-be csomagolva

Őrült ötletek Google-be csomagolva

2011. december 06. | Akos Moldvan

Lehet, hogy páran hallottak már a Google Demo Slam kifejezésről, mert nem mai keletű a kampány ami hozzáfűződik, mégsem tehetem meg, hogy ne rakjak ki pár epizódot, mert annyira elmeroggyant ötletek vannak benne, hogy az szenzációs.

A reklámkampány lényege az volt, hogy hétről hétre megversenyeztettek két videót a Google Demo Slam oldalán, amik a Google valamelyik szolgáltatásának használatával mosolyt csalnak az emberek arcára.

Néhány kisfilmet maguk a Google dolgozói készítettek, van amiket pedig hétköznapi emberek küldtek be. Egy biztos, lehet szidni a Google-t és nem venni róla tudomást, de az, hogy a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb cége, aki olyan produktumokat állít elő az internetező társadalom számára, amik napi szinten megkönnyítik az életet, nem kétséges. Elég csak a keresőre, a levelezőre vagy a térképre gondolnunk. Persze, hogy mennyi érdekes és hasznos dolog van még a nagy Google ládában az az alábbi két kisfilmből kiderül!

Az elsőnél a Google Goggles szolgáltatást teszteli 4 srác. A Goggles fénykép alapján beazonosítja a helyszínt, majd mindenféle információt ad róla a delikvensnek.

A második csapat pedig a Google Street View segítségével nem mindennapi túrára indul a híres 66-os úton. Beteg mindegyik, de nagyszerűen szemlélteti a technika fejlődését és a Google hihetetlen szolgáltatásait!

További őrült ötletek a Google Demo Slam oldalán! 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr183441790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása