A BL meccsek mostantól még izgalmasabbak

A BL meccsek mostantól még izgalmasabbak

2011. december 06. | Akos Moldvan

Bár biztos többen kipróbálták már a London International Awards díjnyertes Heineken kampányában lévő applikációt, Bajnokok Ligája nap révén úgy gondolom nem lenne baj szólni róla pár jó szót. A program remekül használja ki a közösségi hálózatokban és az okostelefonokban rejlő lehetőséget, hiszen mind a két platformon lehetőséget nyújt arra, hogy feldobjuk az unalmasabb BL meccseket (ilyen van?) a baráti társaságban.

A Heineken reklámok joggal vannak elszaporodva különböző blogokon, közösségi oldalak állapotfrissítéseinél és itt nálunk is, hiszen mindig tudnak valami újat, valami színeset vinni a reklám világába. Print és TV-s megjelenései mellett egyre több figyelmet fordítanak az online hirdetésekre is, így fordulhatott elő, hogy Star Player elnevezésű kampányukkal hatalmas népszerűségre tettek szert az internetes társadalom körében.

Az AKQA kreatív ügynökséggel közösen megalkotott applikáció saját oldalukon, Facebookon és okostelefonon egyaránt játszható élőben(!) a meccs ideje alatt. Valós időben tippelhetjük meg a mérkőzés szögleteinek, szabadrúgásainak, büntetőinek a végkimenetelét, megjósolhatjuk a gólokat, de előfordulhat, hogy egy-egy eseménytelen 10 percben érdekes kérdésekre kell választ adnunk. A jó válaszokért és a magas pontszámokért persze különböző jelvényeket szerezhetünk, melyeket akár a saját magunk által alapított ligában lévő barátainknak vagy épp Facebookos ismerőseinknek mutogathatunk a mérkőzés után.

Remek szórakozás, plusz egy vicces tényező ha a haverokkal összeültök az esti mérkőzésre!

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr143441766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása