Király módon kézbesítünk!

Király módon kézbesítünk!

2011. november 18. | Akos Moldvan

A 2010-es év után sem lélegezhettek fel a dominó szerelmesei, hiszen az általuk (valószínűleg) igencsak imádott "Domino Day" idén is elmaradt. Mindenesetre a torontoi BBDO reklámügynökség - ha nem is ezen indíttatásból, de - készített a FedEx számára egy mókás kis hirdetést, amiben az általuk végzett szolgáltatást igyekeznek népszerűsíteni.

Teljesen megszokott dolog, hogy egy kanadai lúd, egy hokiütőt küld egy Amerikában élő kutya barátjának... úgyhogy ezen ne is akadjunk fenn. Az utat azonban Montrealtól Miaimi-ig óriásdominókat szimbolizáló FedEx csomagok alkotják. Reméljük, hogy amíg készült a szórakoztató alkotás, addig senki nem ült otthon és várta a saját kis dobozkáját, amit véletlenül a FedEx dolgozói a "dominók" közé kevertek.

Szórakoztató reklám, de FedEx témakörben nekem még mindig a golfos a kedvencem. :)

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr983391420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása