Mindenki táncoljon!

Mindenki táncoljon!

2011. november 17. | Akos Moldvan

 

A Flashmobok legtöbbször jól szoktak elsülni, azt hiszem ezt kijelenthetjük. (És akkor most ne vegyük ide a debreceni Fila táska találkozót).

A táncos flashmobok pedig még hagyományos társaiknál is sikeresebbek, hiszen az előzetesen begyakorolt koreográfiák egészen komoly szinten feldobják az embert. Aki részt vesz benne, annak azért áll mosolyra a szája, aki meg részese az egésznek, annak azért.

Kishazánk is erős a műfajban, elég csak a Mammutban megtartott Havervagy Táncra gondolni, vagy a nem régiben lerendezett Shakira Flashmobra a Gödörben.
A T-mobile liverpooli szekciója úgy döntött, hogy ők is becsempésznek egy kis jókedvet a Liverpool Street Station állomáson megforduló emberek életébe. Íme:

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr273388939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása