Orrspray a bambaság ellen

Orrspray a bambaság ellen

2011. november 05. | Akos Moldvan

 

A szombati munkanapot egyféleképpen lehet kibekkelni, ha jókedvvel kezdjük. Ehhez próbálok most segítséget nyújtani az alábbi Otrivin orrspray reklámmal.

Bár nálunk is ment Otrivin reklám a TV-ben, valószínűsítem, hogy a második videóban szereplő úr alkotta őket, mert a hazai rövidfilmek a humoros, vagy legalább élvezhető kategóriától is nagyon messze voltak.

Bezzeg Svájcban a Saatchi&Saatchi gondolt egy merészet. :)

Persze nézhetjük úgy is, hogy van benne egy kissé bántóan kellemetlen mondanivaló, de felesleges. Nem hiszem, hogy a reklámügynökség szakemberei e céllal hozták volna létre a hirdetést, inkább csak jókedvet akartak varázsolni az emberek arcára úgy, hogy közben saját terméküket tökéletes "szükségeszközzé" teszik a cselekményszálban.

Nekem jó kedvem lett, hát Nektek? :)

 

 

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr733355094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása