LEGO a kiterjesztett valóságban

LEGO a kiterjesztett valóságban

2011. október 11. | Akos Moldvan

 

A LEGO is lépett egy nagyot a 21. századi technikai fejlődés felé méghozzá úgy, hogy klasszikusnak mondható játékát egyáltalán nem teszi mellékpályára ez az újítás. Kár lenne megragadni a régi világ szintjén, kössük össze a manapság oly népszerű augmented reality-n alapuló applikációval a játék örömét gondolták.

A George élete nevű interaktív játékban építőkockákból összerakott képeket lát a felhasználó, amit minél rövidebb idő alatt le kell másolnia a való életben majd lefényképezni azt a telefonnal. Az EyeCue által készített rendszer ezt fogja kiértékelni és pontozni nekünk, így akár még versenyre is kelhetünk barátainkkal.

Bár az alkalmazás első sorban a gyerekeknek készült, a gyereklelkű felnőttek ugyanúgy csatlakozhatnak George Facebook oldalához.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr243283139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása