Vasárnapi klasszikus: Volkswagen Golf

Vasárnapi klasszikus: Volkswagen Golf

2011. október 09. | Akos Moldvan

 

Nem tudom mennyire mondható klasszikus darabnak a mai reklám, de biztos vagyok benne, hogy jópáran találkoztatok már vele, hiszen nem újdonság. Aki viszont még nem látta az jót fog mosolyogni rajta, azt garantálom. :)

Szoktam mondani (= minden autós bejegyzésnél elmondom), hogy az autóreklámok vagy viccesek vagy érdekesek nagy százalékban. Nos a Volkswagen ahogy azt már megszokhattuk, többnyire az első kategóriában szokott indulni, abban viszont nagyon is erős indulóként van jelen.

Mostani reklámjukban egy fiatal srác veszi meg élete első (használt)autóját egy kedves öreg hölgytől. Édesapja, a "szakértő" elkísérte, hogy ő is meggyőződjön róla, jó vásár lesz a piros III-as Golf. Az adás-vétel több, mint tökéletesnek tűnik.

A rutinosak persze ilyenkor kételkednek és keresik a probléma forrását, ami ez esetben az öreg hölgy lenne, de felesleges ezzel foglalkozni, ha a kedvenc népautónk az amszterdami DDB ügynökség szerint is annyira megbízható, hogy csukott szemmel is megvásárolnánk magunknak.

Szerencsére :)


 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr993289209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása