Így is tetszenek a kígyóbőr csizmák?

Így is tetszenek a kígyóbőr csizmák?

2011. augusztus 17. | Akos Moldvan

 

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) állatvédő szervezet egy interaktív plakátkampányt indított nemrégiben Szingapúrban a Mccann Worldgroup reklámügynökség segítségével, hogy felhívja az emberek figyelmét a divatos bőrcsizmák, táskák és övek árnyoldalaira is. A divatipar egy-két résztvevője ellen indított kampány központi eleme egy Stickybits nevű alkalmazás volt, amelyet okostelefonokra tölthettek le az emberek.

Az utcán kihelyezett plakátokon lévő vonalkódot ezen alkalmazás segítségével lehetett beolvasni, amely ezután sokkoló felvételeket közvetített a járókelők telefonján, hogy valós képet adjon arról milyen állatok és milyen körülmények vezettek az adott kiegészítő elkészültéig.

"Fedezd fel a vásárlás új dimenzióját!"

Ezzel a jelszóval népszerűsíti a kampányt többek között Pamela Andreson és Joaquin Phoenix is, akik az e fajta állatkínzás útján elkészült darabok ellen lépnek fel és ajánlanak más alternatív lehetőséget.

Videókat erős idegzetűeknek.

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr643157947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása