Brutális teljesítmény... Vigyázz, úgy maradsz!

Brutális teljesítmény... Vigyázz, úgy maradsz!

2011. július 20. | Akos Moldvan

 

A Dél-afrikai Ogilvy reklámügynökség eszméletlenül szórakoztató módját választotta a legújabb Volkswagen Golf R (azaz gyári sport) népszerűsítésére.

A hatodik szériás népautó 252 LE-s teljesítménnyel büszkélkedhet. Így amikor megfogalmazódott az alkotók fejében a kérdés... Hogyan lehetne az embereket elcsábítani egy tesztvezetésre?... Egyértelmű volt számukra a megoldás. Elég megmutatni nekik az autóban lakozó borzasztó erőt.

Beépített embereket fogadtak, akik G-Erőt és sebességet imitáló pecekkel a szájukban mászkáltak az utcákon. A kinézetük erősen hasonlított egy nem régiben átélt hatalmas száguldás utáni pofavágásra. Mivel a beszéd ebben a helyzetben elég nehézkes, így a rajtuk lévő póló segített az értetlenkedő járókelőknek az útbaigazításban.

 

Az egyik kedvenc reklámom lett az egyszer biztos! :)

Akinek mindez pedig nem elég meggyőző, íme három plakát az új Volkswagen Golf R összetevőiről! Zseniális!

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr633075027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása