Szülinapi flashmob

Szülinapi flashmob

2011. június 19. | Akos Moldvan

 

Egészen eredeti ötlettel állt elő a Dániában és Svédországban 1997 óta működő Arriva busz- és vasúttársaság, saját népszerűsítésére. A "Bedre Bustur" név alatt futó 5 hetes kampány befejező története egyszerre megható és felemelő. Mukhtar egy teljesen hétköznapi buszsofőr Koppenhágában, akinek az Arriva segítségével összeverődött kis csapat - melynek része szokásos "törzsközönsége" is - 2010. május 5-re meglepetés születésnapi party-t rendezett flashmob formájában!

Mukhtar a meglepettségtől és a meghatottságtól szinte szóhoz sem jut amikor végleg leesik neki, hogy mi is történik körülötte valójában. Szerethető történet egy hétköznapi "kis" emberről, akire - ha még ő nem is gondolta volna - de igenis odafigyel az utazóközönsége, a munkáltatója és ha kell örömöt szerez neki, így köszönve meg a munkát amit értük (is) tesz.

Arriva - Bedre Bustur
 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr862991391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása