Simples! - Szenzációs...

Simples! - Szenzációs...

2011. június 15. | Akos Moldvan

simples.pngSzemélyes kedvencem Alekszandr Orlov, az orosz akcentussal megáldott rókamanguszta (meerkat). A köré épülő kampány számos díjat bezsebelt különböző megmérettetéseken, nem is csoda, hiszen teljesen más oldalról közelíti meg a klasszikus reklámstratégiát.

Hősünk Alekszandr ugyanis totálisan ki van akadva azon, hogy az ő "meerkat"-összehasonlító oldalán próbálnak az emberek autóbiztosítás után nézni. Nem győzi kihangsúlyozni, hogy nála erre nincs lehetőség, a látogató BIZONYÁRA félreütötte a címet és nem a compare-the-meerkat oldalra akart jönni, hanem a compare-the-market oldalára. Eszméletlenül vicces, szerethető a figura és a köré épülő "ál-szolgáltatás" is.

Alekszandr-nak a Facebookon és a Twitteren egyébként több százezer követője van, rendkívüli népszerűségre tett szert hazájában, Angliában is. A honlap fénykorában a negyedik legnépszerűbb weboldal volt a szigetországban.

http://www.comparethemeerkat.com oldal amúgy létezik, de a készítői nyílvánvalóan minden "segítséget" megadnak nekünk, hogy a helyes honlapra átnavigáljunk, ahol aztán az autóbiztosításokat is összehasonlíthatjuk ha végeztünk a rókamangusztákkal.

Természetesen a nagy sikerre való tekintettel nem állhattak meg egy videónál a készítők, egyre több és több Alekszandr videó lát napvilágot a rajongók nagy örömére: www.youtube.com/compare_the_meerkat 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr492986672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása