Fejleszd az angol tudásod!

Fejleszd az angol tudásod!

2011. június 15. | Akos Moldvan

 

A legtöbb embert a hideg rázza ki, amikor meghallja a "reklám" szót. Sajnos a magyar kereskedelmi csatornákon futtatott reklámfilmeknek nevezett mozgóképek miatt ez egyáltalán nem meglepő. Az ember azonnal elkapcsol, amikor meghallja, hogy Buksi megint kiszökött.

Szerencsére azonban külföldön (és néha-néha kishazánkban is) felbukkannak leleményes, találékony, kreatív csapatok, szakemberek, akiknek a keze munkája olyan szenzációs kreatívokkal örvendezteti meg a nagyérdeműt, amiknek a megtekintése abszolút jókedvre deríti az embert. Ezeknek az ötletes reklámoknak hoztam létre ezt a blogot, hogy minél szélesebb körben terjedhessenek a jópofa, kreatív reklámok a nagyvilágban.

A blog olyan friss, hogy még meleg, tartalom viszont nem árt, ha van rajta, így nosztalgikus hangulatban úgy döntöttem, hogy a 10 kedvenc kisfilmemmel indítok a régmúltból. Ezeket a reklámokat az ember szívesen megnézi, meg is jegyzi, egyiken másikon még jót is derül, megosztja ismerőseivel a közösségi oldalakon és azt hiszem a készítőknek pont ennyi lett volna a szándéka velük.

Az első egy Németországban (is) működő nyelviskola, a Berlitz hirdetése, amiben az újdonsült kolléga a német partiőrségnél nincs teljesen a helyzet magaslatán, amikor egy hajóskapitány angol nyelven kiált segítségért. :)

Berlitz - Improve your english!
 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr952985747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása