Újabb inspiráló Tesla reklám

Újabb inspiráló Tesla reklám

2016. március 23. | Akos Moldvan

Nagyjából fél éve egy rajongói csapat brutális minőségű CGI reklámfilmet készített a Teslának, mely azóta is nagy kedvencem. Gondolom Elon Musknak is, hiszen az ingyen reklám - főleg ilyen igényes módon összerakva - igencsak jól jön a vállalatnak.

Most egy újabb reklámfilm látott napvilágot és hogyhogy nem, ezt sem a Tesla hivatalos marketingkommunikációs csatornája dobta ki magából, hiszen nyílt titok, hogy a márka nemigen költ reklámra, még reklámügynöksége sincsen, minden erejét és pénzét az autók gyártásának tökéletesítésére fordítják. A film tehát egy hobbi filmes csapat munkája, a kivitelezés pedig ezúttal is csillagos ötös lett.

A Freise Brothers szintén a Model S típust élteti a rövidfilmben, amely az emberiség utolsó reményének megtestesítőjeként van jelen a világvége hangulatót idéző kietlen olajfúrótornyok és benzinfaló autók társaságában. A narrátor nem más, mint maga Nikola Tesla, aki inspiráló beszédében éppen az elektromos energia lehetséges felhasználási módjairól elmélkedik.

Ez nem egy álom, csupán a tudomány és a mérnöki munka találkozása

Roppant jól sikerült reklámfilm. Energizáló, inspiráló, elgondolkodtató. Még maga a Tesla vezér is tweetelt róla.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr288479574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása