Mucsi kontaktlencsét árul.. De hogy?!

Mucsi kontaktlencsét árul.. De hogy?!

2015. november 17. | Akos Moldvan

Nincs mit nagyon magyarázni ezen... egyszerűen imádom Mucsi Zoltánt. Ő az a színész, aki aztán tényleg összetéveszthetetlen stílusban adja elő mindig az aktuális mondókáját. Volt már ő arca a Szegedi Borfesztiválnak is egy rövidfilmben, de a Sedatif PC homeopátiás gyógyszerkészítményt is egészen rendhagyó módon reklámozta a vírusként terjedő Youtube videókkal.

A mostani Ofotért reklám sem okoz csalódást. Igazi, klasszikus "Mucsis" jelenetnek lehetünk szem és fültanúi. Az általa üzemeltetett "VEDDSHOP", mely elsőként forgalmaz kézműves kontaktlencsét (ami most nagyon megy, tudjuk jól), kellő konkurenciája lehet a szaktudással és szakemberekkel felvértezett Ofotért üzleteknek. Vagy nem.

Akinek nincs most 1 perc 10 másodperce, annak itt a rövidebb 30-as vágat :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr178086516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása