Vasárnapi klasszikus: Sedatif PC

Vasárnapi klasszikus: Sedatif PC

2011. december 04. | Akos Moldvan

 

Úgy gondoltam, hogy a mai álmos vasárnapra valami nyugtató klasszikust tennék be. Egy konkrétan LEnyugtató klasszikust... :)

Az interneten elindított víruskampány hatalmas sikerre tett szert még 2008-ban, ami nagyban köszönhető az általam nagyon szeretett Mucsi Zoltánnak és a figurának akit alakít.

A Sedatif PC homeopátiás gyógyszerkészítmény marketingesei úgy gondolták, hogy a kereskedelmi csatornákat megfojtó gyógyszer reklámok sűrűjébe nem csapnak be ők is egy szürke, béna történettel megáldott rövidfilmet, inkább rábízzák magukat az internetező társadalom jóindulatára és humorérzékére. A Kontroll, Nekem lámpást adott az Úr Pesten, Roncsfilm, Papírkutyák és még sok-sok film főszereplője pedig teljesen természetes módon tudja hozni az őrültebbnél őrültebb figurákat nekik. Az alábbi reklámokban megmutatja, hogyan lehet idegeskedés nélkül kibekkelni egy napot.

Én ha ideges vagyok a mai napig csak előhúzok egy Mucsi videót a Youtube-ról és fél perc alatt könnyesre röhögöm magam. :)

Ti se stresszeljetek... nézzétek és nevessetek! ;)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr413435942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása