Muszáj egy picit inni!

Muszáj egy picit inni!

2014. május 20. | Akos Moldvan

mucsi_1.jpgGőzerővel zajlik Szegeden a XX. Szegedi Borfesztivál, melynek népszerűsítésére egy rendhagyó, de annál poénosabb vírusvideóval készültek a szervezők, a főszerepben Mucsi Zoltánnal. A rövidfilm kísértetiesen hasonlít a pár évvel ezelőtt szintén a Youtube-on arató Nyugodjál le sorozatra, melyben, több apró reklámspot készült a stressz és stresszkezelés jegyében, Mucsi pedig a Jancsó filmekből jól ismert Kapa szerepébe bújva, sajátos stílusban próbált meg mindenkit (de leginkább saját magát) megnyugtatni.

És teszi mindezt most is, csak éppen a borfesztivál apropóján. A videóban abszolúte hitelesen és hihetően magyarázza meg a nézőnek, hogy ha napi egy pohárkával fogyasztunk, abból probléma nem lehet!

(Aki nem csípi Mucsi Zoltán - szerintem egyébként zseniális - alakításait, az ne nézze meg. A többieknek jó szórakozást, és menjetek ki a borfesztre is! ;) )

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr466186164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása