Ilyen, amikor 1650 pingpong labda egyszerre pattog

Ilyen, amikor 1650 pingpong labda egyszerre pattog

2015. január 08. | Akos Moldvan

Tűzijáték helyett látványos pingpong labdás kísérlettel köszöntötte az új évet a Pepsi Max csapata szilveszterkor. Bár az előzetes infók alapján 2014 db egércsapda és 2015 db pingpong labda kapott szerepet a rendhagyó ünneplésben, a készítők azóta jelezték, hogy valójában "csak" 1640 db csapda és 1840 db labda cikázott a videóban. (Ami nyilvánvalóan sokkal logikátlanabb, mint az eredeti számok. Hogy mi az igazság és egyáltalán hogy jött ki pont 1640 és 1840, ha minden egércsapdán csak egy labda van, most hagyjuk, inkább koncentráljunk magára a videóra).

pepsi-mousetrap.png

A Dominó-naphoz hasonló türelem és remegés-mentes kéz kellett az installáció megépítéséhez annyi biztos, az extrém lassításokkal dolgozó kamerák felvételei azonban kétség kívül szemet gyönyörködtetőek.

Mindenki helyezze magát kényelembe a rögtönzött fizika óra előtt és kattintson az elképesztő láncreakció megtekintéséhez. Jó szórakozást!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr267053799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása