Ismét egy szívmelengető reklámfilm Thaiföldről

Ismét egy szívmelengető reklámfilm Thaiföldről

2014. április 10. | Akos Moldvan

tli.pngTavaly ősszel villámsebességgel terjedt a neten a TrueMove H távközlési vállalat igencsak megható reklámfilmje, melyben egy thai kisfiút bolti lopáson kapnak. Mint később kiderül, a kissrác beteg édesanyjának szeretett volna gyógyszereket vinni, innentől kezdve pedig egészen különös fordulatot vesz a történet.

Hasonló üzenettel és érzelemvilággal állt elő a szintén thaiföldi Thai Life Insurance biztosítótársaság is az elmúlt napokban. Főhősünk itt is a „jótett helyébe jót várj” filozófiát követve éli az életét és segít a mindennapokban az arra rászorulóknak. A sok kedvességért cserébe pedig azt kapja vissza az élettől, amit pénzért senki nem vásárolhat meg, boldogságot és szeretetet.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr896011439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása