Mennyit ér egy bók?

Mennyit ér egy bók?

2014. január 17. | Akos Moldvan

Egy a Dove által készített átfogó, globális tanulmány szerint a világon a nők maximum 4%-a (!) vallja magát szépnek, a többiek torzítják a saját magukról kialakult képet. Napjainkra a szépség definíciója beszűkült és elérhetetlenné vált, a különböző médiákból folyó, a természetességtől fényévekre lévő hamis ideálok miatt. Ezen szeretne a Dove már jóideje változtatni, hogy az "átlagembereknek" is helyes énképük legyen.

dove-beautiful-726.png

Igazán elgondolkodtató volt például, amikor fantomképeken láthatták viszont magukat a kampányban szereplő hölgyek majd felnyitották a szemüket, hogy mennyivel elszomorítóbb képet festettek magukról annál, mint ahogy más látja őket.

A mostani kampány ennél kicsit egyszerűbb, de annál szívetmelengetőbb. A reklámfilmben mindössze annyi történik, hogy egy 10 év körüli srác odamegy idegen hölgyekhez és elmondja nekik, hogy nagyon szépnek tartja őket. A reakciókról talán beszélni sem kell, látható, hogy milyen jól esik mindenkinek a hirtelen jött bók, hogy milyen könnyen örömet lehet szeretni egy kis kedvességgel és odafigyeléssel.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr335762185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása