Apa csak egy van!

Apa csak egy van!

2013. november 20. | Akos Moldvan

Még ki sem jöttünk a pelenkákat és baba törlőkendőket gyártó Luvs reklámfilmek adta sokkból, annyira betaláltak az általuk készített első és második gyerek nevelése közti különbségekről szóló videók, máris belebotlottunk egy hangulatában teljesen más, de szintén a szülő és a gyerek kapcsolatáról szóló reklámfilmbe, melyet az Oral-B követett el.

oral-b-power-of-dad.png

Főszerepben az apukák és a róluk készült házi videók. Pontosan emiatt lesz őszinte és szerethető a rövidfilm, így még a reklámokat nem annyira kedvelő emberek is biztos vagyok benne, hogy jó érzéssel pörgetik végig az alábbi képkockákat, melyekből a kisgyerekek és apukáik különleges kapcsolata és végtelen szeretete árad.

Ennek egyik fontos eleme pedig a mosoly és jókedv. És itt lép a képbe az Oral-B, aki próbál partner lenni a gyönyörűre suvickolt hófehér fogakkal. Tetszik.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr535646285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása