Figyelj oda, hogy milyen sampont vásárolsz!

Figyelj oda, hogy milyen sampont vásárolsz!

2013. március 26. | Akos Moldvan

Brazíliában a Dove marketingeseinek volt idejük arra, hogy kicsit leüljenek gondolkodni miként lehetne a férfiak számára is érdekessé tenni egy sampont. A "csillogó, bársonyos, gyönyörű haj" típusú reklámokkal két probléma is van. Az egyik, hogy lejárt lemez, a másik pedig, hogy többnyire a hölgyek érdeklődését lehet vele lekötni.

dove2.png

Na de mivan, ha csak egy kicsit módosítunk ezen? Ha egy kis humort viszünk bele úgy, hogy közben meghagyjuk a samponreklámok "klasszikus elemeit", úgy mint: szuperlassított hajdobálás, szélgép vagy épp egy szexi hajbatúrás.

Aki mindezt egy gyönyörű nővel képzeli el még mindig, annak van egy rossz hírem, a főszereplő az erősebbik nem képviselője, de joggal adódik a kérdés, hogy akkor miért csinál ilyeneket? Lehet, hogy rossz sampont választott...?

Bajtársaim! Figyeljetek oda, hogy milyen sampont vásároltok! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr235171948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása